جوزف عون فرمان برخورد کوبنده با نیرو‌های جولانی صادر کرد ترامپ: هر تیری از سوی یمن، به‌عنوان تیری شلیک شده از سوی ایران برداشت خواهد ترامپ دوباره ایران و انصارالله یمن را تهدید کرد رایزنی سه جانبه ایران، روسیه و چین در وین (۲۷ اسفند ۱۴۰۳) پزشکیان: مشکلات موجود به یکباره رفع نخواهند شد گروسی: همکاری‌های میان آژانس اتمی و ایران ضروری است ترامپ فرامین عفو بایدن را باطل اعلام کرد نماینده روسیه در وین: رویکرد غربی‌ها نسبت به برنامه هسته‌ای ایران، منفی است ولایتی در دیدار با سفیر چین بر گسترش روابط راهبردی تهران و پکن تاکید کرد غریب‌آبادی پس از دیدار با گروسی: گفت‌وگوی صریح و سازنده‌ای داشتم رئیس جمهور: رفع ناترازی باید مبتنی بر عدالت باشد انصارالله یمن: جهنم در انتظار آمریکا | هیچ یک از رهبران یمن در میان قربانیان تجاوزات آمریکا نیستند شهادت سه فلسطینی در نوار غزه درپی حمله پهپادی رژیم صهیونیستی (۲۷ اسفند ۱۴۰۳) وال‌استریت تصور تسلیم شدن یمن مقابل آمریکا را مضحک دانست واکنش چینی‌ها به تعطیلی صدای آمریکا و رادیو فردا: کارخانه دروغگویی تعطیل شد انتقاد یک روزنامه از تغییر موضع دیرهنگام مجمع تشخیص مصلحت نظام | فرار به جلو با چاشنی پالرمو و سی‌اف‌تی! برخورد پهپاد جاسوسی رژیم صهیونیستی با یک بالگرد در پایگاه نظامی کره‌جنوبی واکنش چین به جنایات آمریکا و انگلیس در یمن: مخالف هرگونه افزایش تنش در دریای سرخ هستیم مرگ ۹ تن از اعضای یک خانواده در حملات هوایی ترکیه به جنوب کوبانی ابراز نگرانی واتیکان از وخامت حال پاپ فرانسیس در بیمارستان (۲۷ اسفند ۱۴۰۳) درخواست طالبان از همسایگان افغانستان: اخراج اجباری پناهجویان افغان متوقف شود مهدی کروبی رفع حصر شد (۲۷ اسفند ۱۴۰۳) آداب و رسوم مردم مراکش در ماه رمضان؛ از آژیر قرمز قبل از اذان تا جشن روزه اولی‌ها وقوع انفجار در پایتخت سوریه + ویدئو (۲۷ اسفند ۱۴۰۳) تغییر موضع آشکار ترامپ درباره روسیه|آمریکا از گروه تحقیق درباره جنگ اوکراین خارج می‌شود موافقت چین و روسیه با فعالیت هسته‌ای ایران| آمریکا بعد از پرداخت خسارت به کشورمان می‌تواند مذاکره کند گفت‌وگوی روسیه و کره شمالی درباره رساندن روابط به بالاترین سطح آیا ترامپ از کوچاندن مردم غزه منصرف شده است؟
سرخط خبرها

تخت‌روانچی: از تلاش سازمان ملل برای رسیدگی به ناامنی غذایی حمایت می‌کنیم| نیاز مبرم ۲۲ میلیون نفر در افغانستان به کمک‌های غذایی

  • کد خبر: ۱۰۹۳۳۴
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۵
تخت‌روانچی: از تلاش سازمان ملل برای رسیدگی به ناامنی غذایی حمایت می‌کنیم| نیاز مبرم ۲۲ میلیون نفر در افغانستان به کمک‌های غذایی
نماینده دائم ایران در سازمان ملل به وضعیت کشور‌های منطقه‌ای درگیر بحران غذایی از جمله افغانستان، یمن، سوریه و فلسطین اشاره کرد و گفت: در افغانستان، ۲۲ میلیون نفر از امنیت غذایی رنج می‌برند و به کمک نیاز مبرم دارند.

 به گزارش شهرآرانیوز، مجید تخت‌روانچی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل، در نشست عالیرتبه شورای امنیت در موضوع امنیت غذایی و مخاصمات گفت: ناامنی غذایی، تغییرات آب و هوایی، همه‌گیری کووید ۱۹ و اثرات منفی مخاصمات بین‌المللی مختلف، همگی بر بسیاری از کشور‌ها از جمله ایران که بیش از چهار دهه از تحریم‌های آمریکا رنج می‌برد، تأثیر گذاشته است.

وی تصریح کرد: علاوه بر این، میزبانی چندین میلیون آواره از افغانستان بر اقتصاد ایران از جمله تامین مواد غذایی فشار وارد کرده است.

دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل تاکید کرد که سازمان ملل متحد، جامعه بین المللی و کمک‌کنندگان بین‌المللی موظفند به تعهدات خود عمل کرده و کمک‌های فنی و مالی مورد نیاز را به اتباع خارجی مستقر در ایران ارائه دهند.

سفیر ایران در سازمان ملل در این نشست شورای امنیت تاکید کرد ناامنی غذایی و مخاصمه به طور جدایی ناپذیری با هم مرتبط هستند و مخاصمات علت اصلی ناامنی غذایی است.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل اضافه کرد: اختلال در زنجیره تامین، آوارگی مردم، افزایش فشار بر منابع طبیعی و اقتصادی، و کاهش تاب آوری جمعیت آسیب دیده و سیستم غذایی، همگی از اثرات بلندمدت مخاصمات هستند.

سفیر ایران در سازمان ملل با اشاره به گزارش جهانی بحران‌های غذایی در سال ۲۰۲۲ گفت: سطح جهانی گرسنگی همچنان با سرعت نگران کننده‌ای در حال افزایش است و ناامنی غذایی حاد طی شش سال گذشته به طور قابل توجهی افزایش یافته است.

 وی به اشاره آمار‌های جهانی گفت: در سال ۲۰۲۱، نزدیک به ۱۹۳ میلیون نفر در ۵۳ کشور به شدت دچار ناامنی غذایی بودند و به کمک فوری نیاز داشتند. این وضعیت شامل نزدیک به ۴۰ میلیون نفر در ۳۶ کشور می‌شود که در شرایط اضطراری یا بدتر بودند.

تخت روانچی تصریح کرد: بر اساس همین گزارش ها، مخاصمات همچنان عامل اصلی ناامنی غذایی برای ۱۳۹ میلیون نفر در ۲۴ کشور جهان است که در سال ۲۰۲۱ با بحران یا بدتر شدن شرایط مواجه شده اند. این ارقام حاکی از وخامت و تشدید وضعیت بشردوستانه در سراسر جهان است.

 سفیر ایران در سازمان ملل اظهار داشت: تمام جهان تحت تأثیر کمبود مواد غذایی قرار گرفته است، با این حال، شکی نیست که آفریقا از ناامنی غذایی بسیار رنج می‌برد.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل به وضعیت کشور‌های منطقه‌ای درگیر بحران غذایی از جمله افغانستان، یمن، سوریه و فلسطین اشاره کرد و گفت: در افغانستان، ۲۲ میلیون نفر از امنیت غذایی رنج می‌برند و به کمک نیاز مبرم دارند.

تخت روانچی تصریح کرد: ایران با سازمان‌های بین المللی برای رسیدگی به وضعیت خاص امنیت غذایی افغانستان همکاری می‌کند. در شرایط چالش برانگیز کنونی، انتظار می‌رود که جامعه جهانی به مردم افغانستان در غلبه بر مشکلات کمک کند.

دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: در اوایل سال ۲۰۲۲، ناامنی غذایی حاد در یمن با افزایش ۸ درصدی در تعداد افراد بحران زده نسبت به اوایل سال ۲۰۲۱، بدتر شد.

سفیر ایران در سازمان ملل تاکید کرد: وضعیت بشردوستانه در فلسطین نیز به همان اندازه مهم است که به دلیل دهه‌ها اشغال و سیاست‌های آپارتاید رژیم اسرائیل بدتر شده است. محاصره غیرقانونی غزه که حق مردم فلسطین را در مورد غذا به شدت محدود می‌کند، باید هر چه سریعتر برداشته شود.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل در مورد سوریه نیز گفت: ادامه اشغال، تروریسم و تحریم‌های یکجانبه، میلیون‌ها نفر در این کشور را آواره، معیشت مردم را نابود، تجارت و تامین مواد غذایی و کشاورزی را مختل کرده و زیرساخت‌ها را آسیب دیده و دسترسی به منابع حیاتی را محدود کرده است.

تخت روانچی اثرات تحریم‌ها بر ناامنی غذایی را یادآور شد و اظهار داشت اقدامات قهری یکجانبه حقوق اساسی بشر از جمله حق دسترسی غذا را نقض می‌کند و منجر به ناامنی غذایی می‌شود.

دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: متاسفانه، برخی از کشور‌ها همچنان از این اقدامات غیرقانونی که بر اساس قوانین بین المللی بشردوستانه ممنوع است، به عنوان سلاحی برای گرسنگی دادن به جمعیت کشور‌های تحت تحریم استفاده می‌کنند.

سفیر ایران در سازمان ملل متحد افزود: ما معتقدیم که فرآیند‌های تامین مواد غذایی و زنجیره غذایی نباید به هیچ وجه، حتی در زمان درگیری‌های مسلحانه، مختل شود. در این زمینه، پایبندی کامل به حقوق بین الملل، به ویژه کنوانسیون ۱۹۴۹ ژنو، ضروری است.

تخت روانچی افزود: علاوه بر این، تحریم‌های سازمان ملل نباید به گونه‌ای اعمال شود که امنیت غذایی جهانی را به خطر بیندازد.

وی تصریح کرد: همه طرف‌های منازعه باید به کادر پزشکی و بشردوستانه احترام و از آن‌ها محافظت کنند و هنگام ارائه کمک‌های بشردوستانه، اصول انسانیت، بی طرفی و استقلال نیز باید رعایت شود.

نماینده ایران در سازمان ملل متحد تاکید کرد: ما از تلاش‌ها و رهبری سازمان ملل در رسیدگی به مشکلات مربوط به ناامنی غذایی حمایت می‌کنیم و آماده کمک به این تلاش‌ها هستیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->